Cuprins:

Alegerea noastră

#1

Dyson V12 Laser Slim Absolute

De ce ne place

 • Pentru că este Dyson și acest lucru spune tot!
 • Aspirator fără fir premium
 • Autonomie de 60 min
 • Curăță automat în profunzime covoarele și podelele dure

 • Reglarea automată a nivelului de aspirație (în funcție de tipul de acoperire și de murdărie)
 • Nouă tehnologie laser în vârful Fluffy pentru detectarea murdăriei
 • Baterie cu densitate mare de energie
 • Timp de lucru peste 60 de minute
 • Fără fir
 • Greutate redusă
 • Bateria poate fi înlocuită
 • Pret prea mare
 • Laserul scanează numai suprafețe dure
 • Descriere produs

  V12 este primul aspirator fără fir din seria V cu un buton de pornire blocabil 🚀. Cu V12, obțineți un dispozitiv Dyson puternic, de înaltă calitate, la un preț mai mic față de vârful V15.

  Dyson V12 Laser Slim Absolute este un aspirator inteligent, vine cu un capăt unde avem un laser, acest laser nu este un roșu amețitor, ci un verde pașnic. „Un aspirator cu lanternă” nu sună foarte bine, dar un aspirator cu laser este deja mai rece și mai eficient. Lumina de fundal este vizibilă chiar și pe vreme însorită, mi-a fost teamă că se observă doar pe întuneric.

  Aspiratorul analizează gradul de contaminare a suprafeței, selectând modul optim la discreția sa. În plus, aspiratorul literalmente „ascultă” praful folosind un senzor piezo acustic. Pe de o parte, primim date statistice despre compoziția prafului la curățare, pe de altă parte, aspiratorul își schimbă automat puterea în timpul curățării în funcție de praf.

  La achiziționarea lui V12 avem foarte multe accesorii, o putere mare de aspirare pe toate suprafetele, o autonomie decentă de 60 de minute în modul ECO și 20 de minute la putere maximă.

  Dyson V12 are o baterie detașabilă, așa că dacă doriți, puteți cumpăra imediat un kit cu două baterii, pentru a nu aștepta până când bateria se reîncărcată. Dar acesta este mai mult un scenariu teoretic. Dar o opțiune mai realistă: cumpărarea unui aspirator de top pentru câțiva ani de utilizare, într-o zi se va pune problema înlocuirii bateriei. Și în acest caz, puteți reînvia bateria fără a vizita centrul de service.

  Aspiratorul Dyson V12 Detect Slim Absolute este convenabil, puternic, avansat din punct de vedere tehnologic, incitant – transformă curățarea în divertisment, dar trebuie să plătiți pentru toate acestea.

  Cel mai bun raport calitate-preț

  #2

  Philips SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01

  De ce ne place

  • Aspiră și dă cu mopul în același timp
  • LED-urile din capul de aspirare scot la iveală praful și murdăriile ascunse
  • Autonomie de 50 min în modul ECO
  • Curăță foarte bine covoarele și podelele

 • Mini perie turbo pentru curatarea rapida a suprafetelor moi
 • PowerCyclone 7 mentine o performanta puternica mai mult timp
 • Pentru mai multe tipuri de praf, cu AquaBoost pentru murdarie mai persistenta
 • Design unic al compartimentului de praf, care se goleste fara nori de praf
 • Fără fir
 • Greutate redusă
 • Bateria nu poate fi înlocuită
 • Laserul scanează numai suprafețe dure
 • Descriere produs

  Majoritatea aspiratoarelor verticale pe care le-am testat sunt concepute numai pentru aspirarea uscată. Philips SpeedPro Aqua 3 în 1 este echipat cu un sistem unic de curățare umedă. Sistemul în sine controlează cantitatea de apă care intră în timpul curățării, oferind și posibilitatea creșterii debitului de lichid. În plus, folosește un motor PowerBlade cu un debit mare de aer.

  Philips SpeedPro Aqua vine cu un cap de curățare cu lumină LED. Diodele sunt situate pe partea frontală a periei pentru a ilumina spațiul de-a lungul traseului periei.

  Aspiratorul are două moduri de funcționare: normal și turbo. Se comută prin intermediul butonului de pe mâner. Puteți controla nivelul de încărcare a bateriei folosind indicatorul LED.

  Duza de curatare uscata asigura rezultate bune si curatenie. Este flexibil și potrivit pentru diferite tipuri de suprafețe. Iluminarea de fundal este utilă pentru curățarea în zonele întunecate, de exemplu, sub mobilierul joasă. Filtrul ciclon funcționează eficient. Toate resturile sunt colectate în colectorul de praf, curățarea și întreținerea sunt simple.

  Duza pentru curățarea umedă este, de asemenea, nepretențioasă. Înainte de curățare, turnați cantitatea necesară de apă. În timpul mișcării periei, aceasta este alimentată uniform la cârpa din microfibră. Pânza se află în spatele rolei de aspirație. Deci, în timpul curățării umede, contaminanții de pe suprafață vor fi, de asemenea, îndepărtați. Carpa după finalizare poate fi îndepărtată, clătită sau spălată.

  Philips SpeedPro Aqua 3 în 1 este un aspirator vertical umed și uscat. Înlocuiește complet soluțiile cu fir, atât în ​​ceea ce privește eficiența curățării, cât și confortul general al curățării. Design convenabil, o pereche de duze incluse, autonomie mare a bateriei, capacitatea de a curăța diferite tipuri de suprafețe, aspect atractiv.
  Philips SpeedPro Aqua primește binemeritatul premiu „Gold. MegaObzor.com Editor’s Choice”.

  Cum să alegi un aspirator vertical pentru un apartament

  Aspiratoarele de mână au fost concepute inițial ca un asistent compact și mobil al aspiratorului principal – pentru curățarea intermediară în timpul săptămânii în cazul în care nu este planificată o curățare generală. Aceasta este o soluție foarte convenabilă dacă ați împrăștiat ceva sau trebuie să îndepărtați rapid mizeria, nisipul de pe pantofi etc. – unde praful și murdăria apar cel mai des. Dimensiunile mici și factorul de formă convenabil vă permit să curățați rapid. Treptat, astfel de modele au început să înlocuiască cu totul aspiratoarele mari, deoarece mânerul face o treabă excelentă de curățare a apartamentului. Cu toate acestea, printre varietatea de dispozitive, nu este atât de ușor să-l găsiți pe cel ideal – să ne dăm seama ce aspirator vertical să alegeți pentru un apartament.

  Înainte de a alege un aspirator vertical pentru un apartament, studiați cu atenție articolul nostru, luați în considerare dimensiunea spațiului, regularitatea curățeniei și alți factori importanți pentru a nu vă înșela.

  • Dacă nu știi de unde să începi, atunci citește ghidul nostru de 10;
  • Pentru cei ce doresc un aspirator vertical, consultați cele x modele pe care le recomandăm;
  • Dacă ai vreo îndoială – consultați un specialist, scrie-ne un comentariu și îți răspundem cât se poate de rapid.

  Ce trebuie să iei în considerare pentru a ști exact ce aspirator vertical să alegi

  Câteva criterii importante pentru o curățare adecvată

  Pasul 1. Puterea de aspirare

  Mulți oameni se uită în mod eronat nu la puterea de aspirație, ci la rata consumului de energie, ceea ce nu este deloc adevărat. Pentru a alege un aspirator vertical pentru un apartament care va face față eficient sarcinilor dvs., în primul rând, acordați atenție acestui parametru. De asemenea, nu uita ca modelele de handstick au o putere de aspirare mai mica decat cele clasice, si in medie pana în 600-700 de wati. Pentru suprafețele netede, aproape orice aspirator este suficient; pentru suprafețele mai complexe, alegeți varianta mai puternică.

  Pasul 2. Greutate și dimensiunea

  Parametrii foarte importanți atunci când alegeți un aspirator vertical sunt dimensiunile și greutatea. Dacă primul indicator ar trebui să fie luat în considerare de proprietarii de apartamente mici, atunci când nu există mult spațiu pentru depozitarea dispozitivului, atunci al doilea depinde direct de scopuri și obiective. De exemplu, dacă intenționați să eliminați doar praful de pe rafturi, zone mici ale podelei, atunci cumpărați un model compact. În medie, greutatea variază de la 1 kilogram la 4-5. Dimensiunile depind de posibilitatea de a instala accesorii suplimentare, de regulă, aspiratoarele verticale sunt echipate cu tub telescopic.

  Pasul 3. Cu fir / fără fir

  Modelele cu cablu de alimentare sunt de obicei mai puternice decât soluțiile actuale, dar au o gamă limitată. Dar, în același timp, există plusuri în dispozitivele fir – nu trebuie să puneți dispozitivul la încărcare și să așteptați. Se întâmplă să uitați să încărcați dispozitivul, iar atunci când este nevoie urgentă, nu va funcționa. Aspiratoare verticale de al doilea tip – funcționează de la o baterie încorporată în carcasă, desigur, nu limitează zona de curățare. Printre dezavantaje: unele dispozitive funcționează doar când bateria este încărcată 100%, altele se descarcă mai repede decât poți aspira întregul apartament, bateria în sine se adaugă la greutate. Cu toate acestea, există mult mai multe avantaje și dezavantaje.

  Pasul 4. Funcția de curățare umedă

  Pentru a îmbunătăți calitatea curățeniei acasă și pentru a economisi timp și efort, merită să alegeți un aspirator vertical cu rezervor de apă încorporat și caracteristici suplimentare: diverse filtre, ionizatoare și, desigur, o funcție de curățare umedă. Astfel de modele sunt echipate cu un recipient pentru lichid (rețineți că se adaugă la greutate dispozitivului), ceea ce face posibilă nu numai aspirarea podelelor și a altor suprafețe, ci și spălarea acestora. Nu uitați să monitorizați nivelul apei din rezervor și să îl schimbați în mod regulat. Important: nu toate covoarele, mobilierul și pardoseala pot fi curățate cu un astfel de aspirator, așa că luați în considerare acest lucru în avans.

  Pasul 5. Volumul recipientului de praf

  De obicei, această cifră este de 300-400 de grame, ceea ce este suficient pentru utilizarea zilnică, dacă este necesar, puteți pur și simplu curăța recipientul de mai multe ori (este foarte simplu de făcut). Atentie si la tipul de filtru, cele mai reusite sunt HEPA, sunt rezistente, eficiente, desi sunt mai scumpe decat cele obisnuite din microfibra.

  Acum că v-ați hotărât ce aspirator vertical să alegeți pentru sarcinile dvs., luați în considerare cele mai populare 29 modele.

  Avantaje și dezavantaje ale aspiratorului vertical

  Avantaje:

  • Dimensiune mică – se potrivește oriunde.
  • Ușurință în utilizare – fără cabluri, fără efort de asamblare.
  • Mobilitatea este capacitatea de a pătrunde chiar și în locuri greu accesibile.
  • Greutate ușoară.
  • Aparatul funcționează atât pe baterie, cât și la priză.

  Avantajele funcționării în rețea:

  • Utilizare nelimitată a timpului.
  • Putere de aspirare mai mare (în funcție de model).
  • Există duze pentru diferite tipuri de curățare (umedă și uscată).

  Dezavantaje:

  • Cablul restrânge spațiul și creează interferențe.
  • Dispozitivul poate fi utilizat numai la curent.
  • Este necesar să comutați în mod constant priza atunci când vă mutați dintr-o cameră în alta.

  Avantajele bateriei:

  • Mobilitate – aspiratorul poate fi folosit nu numai în apartament, ci și în alte locuri (de exemplu, în mașină).

  Minusuri:

  • Timpul de funcționare este limitat și depinde de puterea aspiratorului (în medie 20-30 de minute, poate ajunge pana la 60-70 de minute în modul ECO)
  • Putere de aspirație mai mică (până la 100 W). Acest lucru este suficient doar pentru curățarea suprafețelor netede, nu a covoarelor.
  • Timpul de funcționare depinde de tipul bateriei: cu cât aspiratorul este mai puternic, cu atât bateria are o capacitate mai mare.

  TOP 3 PRODUCATORI DE ASPIRATOARE VERTICALE

  Aspiratoarele DYSON

  În ultimii ani, aspiratoarele Dyson s-au bucurat de o popularitate considerabilă. Compacte, elegante, ușor de utilizat, au primit recenzii excelente chiar și de la cei mai pretențioși utilizatori. Nu este surprinzător că mulți oameni doresc să cumpere acest aparat electrocasnic.

  Compania Dyson și-a început activitatea relativ recent, dar cu toate acestea a reușit deja să câștige dragostea consumatorilor.

  Primul aspirator Dyson a apărut în anii 70 ai secolului trecut și a fost un dispozitiv puternic fără sac pentru colectarea prafului.

  Astăzi producătorul oferă un număr mare de modele diferite de aspiratoare, au o putere de aspirare incredibilă, sunt foarte manevrabile, fiabilitatea este foarte crescută și colectarea prafului nu se face în sac, astfel sunt ideale pentru persoanele cu alergii.

  Informații generale

  Inventatorul James Dyson , după care poartă numele companiei, s-a străduit pentru îmbunătățirea și dezvoltarea tehnologiilor. A susținut mereu tinerii talentați din punct de vedere moral și financiar, a creat un institut tehnologic. Dispozitivele ciclonice sunt dezvoltări cărora și-a dedicat mulți ani de muncă. Ca urmare, a fost creat un aspirator fără colectoare de praf. Sub influența diverselor motive, brevetul a trebuit să fie vândut japonezilor. Produsele, care sunt destul de scumpe, au fost bine primite de cumpărători și recunoscute în cercurile internaționale.

  În 1993, Dyson a avut mijloacele pentru a-și transforma ideile în realitate. A fost lansat primul model Dyson DC01 , care l-a făcut celebru pe designer. Aspiratoarele au devenit un brand al companiei. În condițiile relațiilor de piață, trebuie să lucrați la imagine și să extindeți sortimentul. Soluțiile noi și inovatoare sunt în mod constant clasate. Cel mai bun produs al sezonului este indicat acolo.

  Compania Dyson s-a impus cu instrumente de curățare chimică cu diferite domenii de scop, caracteristici caracteristice:

  1. Baterie de mare capacitate.
  2. Perii motorizate.
  3. Numărul de atașamente.
  4. Dimesniuni mici.
  5. Un container pentru deșeuri voluminoase.
  6. Filtru ciclonic de încredere.
  7. Modul Turbo care mărește puterea de lucru.
  8. Lipsa conductoarelor si colectoarelor de praf.
  9. Compactitate.

  Aceste dispozitive sunt produse în diferite modele și tipuri:

  1. Cilindric.
  2. Vertical.
  3. Combinate.
  4. Portabil.

  Mecanismele, prin definiție, nu pot fi ideale; fiecare dispozitiv, chiar și unul perfect, are propriile sale avantaje și dezavantaje.

  De ce sunt atât de scumpe aspiratoarele Dyson?

  Mulți potențiali cumpărători sunt descurajați de costul ridicat al acestei mărci de aspiratoare. Da, într-adevăr, prețul lor nu este mic. Cu toate acestea, este destul de justificat, deoarece fiecare model este o adevărată operă de artă tehnică. Pe de o parte, sunt frumos proiectate. Pe de altă parte, sunt cât se poate de ușor de utilizat. De exemplu, multe modele nu au fire, dar aceste aspiratoare funcționează din baterii. Prin urmare, atunci când lucrați, nu apar probleme inutile. Și acesta nu este singurul plus al acestei tehnici.

  CEL MAI BUN MODEL DYSON

  Aspirator vertical Dyson V15 Detect Absolute, ecran LCD, 660 W, 0.77l, 66 W, autonomie 60 min, Galben/Nichel

  VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!


  Sunteți enervat de cabluri, genți, durata scurtă a bateriei sau performanța slabă de curățare?

  Atunci ai ajuns la adresa: noul aspirator fără fir Dyson V15 Detect Absolute.

  Dyson a dezvoltat în mod constant seria V și oferă din nou o putere de aspirație îmbunătățită, timpi de funcționare mai lungi și idei inovatoare.

  Laserul face vizibil praf microscopic pe podea. Vă puteți asigura cu ușurință că podeaua este cu adevărat curată 100%.

  Totul se adaugă la cel mai bun aspirator fără fir pe care l-am testat vreodată 🚀.

  În recenzia noastră aprofundată, puteți afla ce anume îl face atât de neobișnuit 👇🏼.

  Test de curătare

  Nu ne așteptam la prea multe, dar performanța de curățare a lui V15 este senzațională 🤩.

  Chiar și în comparație cu un alt aspirator Dyson fără fir în testare și comparație , V15 face un pas uriaș înainte.

  La toate testele, a obținut 100%.

  Cum testăm?

  Presărăm diferite tipuri de murdărie (nisip fin, fulgi de ovăz și linte) pe diferite suprafețe (laminat, covor cu fire scurte și lungi) și apoi aspirăm. Folosim zona noastră de testare special concepută pentru a efectua testul.

  Test 1 – Curătare pe podea

  Am curățat podele dure de două ori, deoarece Dyson a echipat aspiratorul cu o duză standard Torque-Drive pentru podea și o duză Fluffy.

  Rola moale este perfectă pentru podele dure: mobilitate maximă și rezultate excelente de curățare, precum și tratarea blândă a parchetului sau a pardoselilor laminate. Un adevărat specialist.

  Test 2 – Curătare pe coavoare cu fir scurt

  La curățarea unui covor cu fir scurt, „noul aspirator V15” primește nota 10. Nu a lasat nici un pic de murdarie.

  Test 3 – Curătare pe covoare cu fir lung

  Adevărat profesionist. Nimeni altcineva nu se poate compara cu el. Alte aspiratoare fără fir se luptă adesea cu această acoperire, deoarece nu au suficientă putere pentru a scoate murdăria fină din golurile dintre firele lungi de păr. V15 este diferit…

  … care în testul nostru pătrunde foarte adânc și adună toată murdăria din colectorul de praf.

  Curățarea plintelor este adesea o sarcină dificilă pentru un aspirator. Dyson V15 a demonstrat într-un test că poate, de asemenea, să absoarbă complet murdăria de pe plinte.

  Acest lucru este valabil și pentru colțuri. Puterea puternică de aspirație și designul periei ne ajută să intrăm în spate.

  Curățare zilnică cu Dyson V15

  În timpul „testului nostru lung”, V15 s-a dovedit a fi un dispozitiv excelent pentru curățarea zilnică și minuțioasă.

  Ne-a plăcut noul Fluffy-Laser pe podelele noastre dure. O soluție atât de simplă…

  … și totuși vezi o cantitate incredibilă de murdărie (păr și particule fine de praf) pe care nu am putut-o vedea înainte.

  De asemenea, ridică rapid murdăria lăsată de copii.

  Cu performanța sa de curățare foarte puternică, V15 a devenit un adevărat salvator în gospodărie.

  Design Dyson V15 Detect: prezentare generală

  Dyson V15 vertical urmează designul familiar Dyson:

  Culori metalice futuriste și cochete. Variația de culoare a blocului motor atrage atenția: Dyson a inclus aici un element auriu. În rest, pe plan extern, V15 nu a schimbat nimic față de predecesorul său.

  Dyson continuă să se bazeze pe „designul în linie” dovedit. Aceasta înseamnă că unitatea motorului și recipientul de murdărie sunt în linie.

  Afișaj pentru monitorizare îmbunătățită

  Aici începe adevărata inovație. Afișajul în sine nu este nou și continuă să prezinte culori șic:

  • Mod curent de aspirare
  • Calculul prompt al timpului de funcționare rămas
  • Mesaje de eroare
  • Precum și sfaturi pentru întreținere și depanare.

  Ceea ce este nou este că afișajul arată exact tipul și dimensiunea particulelor de murdărie care sunt aspirate.

  Dyson numește acest lucru „Dovada științifică a curățării amănunțite pe LCD”

  Există două beneficii pentru tine:

  1. Pe de o parte, aceasta este dovada că și cele mai mici particule au fost captate de aspirator.
  2. În al doilea rând, și cel mai important, senzorul, împreună cu noua duză pentru podea, asigură că puterea de aspirație este adaptată la cantitatea de murdărie prezentă.

  În ce categorie de greutate se află aspiratorul fără fir V15?

  Greutatea este oarecum subiectivă: ceea ce se potrivește confortabil în mână pentru o persoană poate fi prea greu pentru altul.

  Cu o greutate de 3,1 kg, V15 nu iese în evidență față de concurență. Astfel, greutatea este una dintre puținele categorii în care V15 poate fi numit mediu.

  Testul nostru a arătat că putem lucra foarte bine cu această greutate. Nici măcar aspirarea pe termen lung nu ne-a obosit mâna…

  … cel puțin în funcționarea verticală a aspiratorului cu cilindru, greutatea este distribuită confortabil.

  Folosirea unui aspirator de mână de 2 kg pentru perioade lungi de timp poate obosi pe cineva.Este posibil să fie nevoie să vă folosiți cealaltă mână sau să faceți o scurtă pauză.

  Deși totul este familiar… Nou este funcția laser:

  Un laser verde luminează zona din fața periei și dezvăluie particule fine de praf care altfel nu ar fi vizibile deloc.

  Laserul luminează podeaua din fața duzei, astfel încât să nu ratezi nici un fir de praf sau un fir de păr. Funcționează și cand este întuneric.

  Este Dyson dificil de întreținut?

  Întreținerea aspiratorului Dyson este, de asemenea, ușor de utilizat, atent și simplă.

  Practic, trebuie să faci patru lucruri mai mult sau mai puțin regulat.

  • Golirea recipientului de murdărie
  • Curățarea rezervorului de noroi
  • Întreținerea filtrului HEPA
  • Curățarea duzelor de podea

  Cât costă Dyson V15 Detect Absolute?

  Dyson V15 Detect Absolute este un aspirator premium fără fir.

  Asta înseamnă că aspiratorul fără fir este în top, nu numai ca performanță și calitate, ci și ca preț.

  Puteți vedea achiziționarea Dyson ca pe o investiție pe termen lung. Calitatea înaltă promite că dispozitivul va dura mult timp. Odată achiziționat, îl vei folosi zilnic timp de mulți ani.

  Concluzia testului și raportul calitate-preț Dyson V15 Detect Absolute

  La sfârșitul testului nostru Dyson V15 Detect Absolute, îmi vine în minte un cuvânt:

  fabulos!

  Dyson a reușit într-adevăr să-și îmbunătățească din nou produsul premium din seria V.

  Putere mare de aspirare, cele mai bune rezultate de curățare și noi tehnologii bine reglate , cum ar fi

  • detectarea cu laser a prafului ,…
  • functie anti-par …
  • și „ funcția de scanare a murdăriei ”…

  face din V15 dispozitivul perfect și câștigătorul testului nostru din 2021.

  Pretul nu este ieftin, dar este cea mai buna investitie pe care o poti face atunci cand cumperi un aspirator fara fir.

  Deci, dacă doriți cel mai bun aspirator fără fir pentru a vă ușura treburile zilnice, puteți comanda acum Dyson V15.

  Dacă, pe de altă parte, vă puteți descurca fără aceste noi funcții, atunci vă putem recomanda cu siguranță predecesorul Dyson V11 Absolute din testul nostru.

  Aspiratoarele SAMSUNG

  Electrocasnicele Samsung ocupă o poziție de lider în ceea ce privește cererea și popularitatea în rândul consumatorilor. Brandul oferă clienților dispozitive fiabile, confortabile, folosind cele mai avansate tehnologii. Aspiratoarele Samsung nu fac excepție de la regula generală.

  Ce este tipic pentru această marcă de aspiratoare? Echilibrul optim de funcționalitate, fabricabilitate și cost. Producătorul folosește cele mai bune dezvoltări interne și ține cont de experiența concurenților. Încearcă să nu complice prea mult designul, menținând în același timp accesibilitatea. Gama de dispozitive este actualizată și îmbunătățită în mod regulat. Clienților li se oferă soluții tehnologice practice și opțiuni de design interesante.

  Samsung produce toate tipurile existente de aspiratoare:

  • Clasic cu un sac de praf.  Sacul poate fi din material textil sau hartie detasabila. Aerul cu praf și resturi intră în pungă. Apoi aerul trece printr-unul sau mai multe filtre, în funcție de design, și iese afară.
  • Tip ciclonic.  Prin intermediul forțelor centrifuge, praful și resturile sunt colectate și compactate într-un recipient de plastic detașabil. După ce conținutul recipientului este aruncat, recipientul este clătit și pus la loc.
  • Aspiratoare verticale.  Colectorul de praf este încorporat în mâner. Funcționează cu baterii. Sunt dispozitive funcționale, compacte și ușoare. Sunt ușor de depozitat. Dezavantajele includ putere redusă, costuri ridicate și nu sunt concepute pentru curățarea unei suprafețe mari.
  • Aspiratoare robot.  Aparate programabile de autocuratare cu telecomanda.
  • Spălarea aspiratoarelor și a aparatelor cu aquafiltru. Până în prezent, acestea au fost întrerupte din cauza opțiunilor de design nereușite și a reclamațiilor consumatorilor.

  Pentru orice model de aspirator sunt importante următoarele caracteristici:

  • Puterea de aspirare a prafului.
  • Consumul de energie.
  • Volumul colectorului de praf.
  • Greutatea dispozitivului.
  • Tip filtru de ieșire.
  • Lungimea cablului.
  • Set complet de atașamente.
  • Locația și tipul de management.
  • Preț.

  CEL MAI BUN MODEL SAMSUNG

  Aspirator vertical Samsung JET VS20R9046T3/GE, 0.8l, Multi Cyclone, 21.9V, 550W, Baterie Li-Ion, Z-Station, Sistem filtrare HEPA, Perie Turbo Action, Perie Soft Action, Motor Digital Inverter, Tub telescopic, Autonimie 60 min

  VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

  Curățare puternică și eficientă

  Motorul cu invertor generează o putere de aspirație de până la 200 de wați. Sistemul aerodinamic de mișcare a aerului optimizează fluxul de aer, în timp ce sistemul de filtrare a aerului multiciclon reține cele mai mici particule de praf.

  Putere mare de aspirare

  Curățare eficientă cu putere de aspirație de până la 200 W. Motorul cu invertor optimizează mișcarea fluxului de aer datorită unui rotor special. Lamele sale subțiri sunt sudate cu ultrasunete pe ax. Aceasta oferă o putere a motorului de până la 550 W., ceea ce vă permite să creați o putere de aspirație de până la 200 W.

  Filtru Jet Cyclone

  Aspiratorul eliberează aer curat și menține o putere de aspirare constantă, datorită tehnologiei de mare eficiență Jet Cyclone. Cele 27 de deschideri ale sistemului ciclon formează un flux de aer optim, reducând astfel pierderea de putere de aspirație. Și cele mai mici particule de praf sunt îndepărtate eficient din aer.

  Curățarea eficientă a oricăror acoperiri

  Peria Turbo Action elimină eficient cele mai fine particule de praf atât de pe covoare, cât și de pe podele dure. Rotorul duzei se rotește la 3750 rpm. Peria se rotește la 180 de grade, permițându-vă să schimbați cu ușurință direcția de mișcare și să curățați eficient fiecare colț al camerei. Peria este ușor de curățat prin detașarea tamburului rotativ dintr-o singură mișcare.

  Întotdeauna aer curat

  Respirați aer curat cu filtrare HEPA în 5 etape. Ciclonul principal și filtrul cu plasă metalică colectează particule mari, în timp ce microfiltrul HEPA captează până la 99,999% dintre particulele fine de praf și alergeni, inclusiv particule cu o dimensiune de 0,3 ~ 10 microni.

  Baterie înlocuibilă de lungă durată

  Bateria de mare capacitate de 3000 mAh suportă aspiratoare până la 60 de minute. Și după 500 de cicluri de încărcare-descărcare, bateria își păstrează până la 70% din capacitatea sa inițială. În plus, îl puteți înlocui cu unul de rezervă și puteți prelungi timpul de curățare cu până la 2 ore.

  Statie de incarcare ergonomica

  Puneți aspiratorul pe stația Z pentru a încărca bateria. Înclinarea platformei stației cu 7 grade facilitează montarea aspiratorului. Designul convenabil și compact al stației vă permite să o plasați oriunde. În plus, această stație este echipată cu două adaptoare de încărcare, astfel încât să poți încărca două baterii în 3,5 ore.

  Control intuitiv

  Puteți verifica rapid dacă aspiratorul funcționează optim uitându-vă la afișajul digital încorporat în mâner. Pe display, puteți verifica cu ușurință starea aspiratorului, inclusiv nivelul de putere și tipul de duză instalată. De asemenea, acest afișaj vă poate avertiza dacă filtrul sau peria este blocată de resturi.

  Recipient complet lavabil

  Păstrarea curată a recipientului de praf al aspiratorului este foarte ușoară și simplă. Colectorul de praf, inclusiv sistemul multiciclon, poate fi spalat usor cu apa. Recipientul este ușor de îndepărtat fără a deconecta tubul telescopic de la corpul aspiratorului.

  Aspiratoarele Philips

  Aspiratoarele verticale fără fir Philips respectă pe deplin canoanele aparatelor moderne de uz casnic și, prin urmare, au o mulțime de recenzii pozitive ale clienților. 

  Modelele diferă între ele în ceea ce privește costul, metoda de control, autonomia acumulatorului și funcționalitate.

  Dar, pentru a nu te înșela în alegerea unui dispozitiv, înainte de a cumpăra, trebuie să studiezi principalii parametri tehnici ai acestuia, comparându-i aproximativ cu condițiile de funcționare viitoare.

  Ce să cauți atunci când alegi un aspirator Philips?

  Sa fii la curent! Atunci când alegeți modelul optim, ar trebui să acordați atenție următorilor parametri:
  1. Consumul de energie și puterea de aspirare.
   Cu cât ambii indicatori sunt mai mari, cu atât dispozitivul va funcționa mai rapid și mai eficient.
  2. Nivel de zgomot.
   Cu cât acest indicator este mai mic, cu atât mai bine (deoarece puteți face curățenie chiar și seara și noaptea fără teama de a vă deranja gospodăria sau vecinii).
  3. Capacitatea recipientului de praf.
   Cu cât recipientul pentru colectarea prafului și resturilor mici este mai mare, cu atât dispozitivul poate funcționa mai mult fără a fi nevoie de curățare.
  4. Durata de viață a bateriei (până la următoarea încărcare).
   Pentru modelele de înaltă calitate, acest indicator variază de la 30 la 60 de minute și poate ajunge chiar și la 75 de minute pentru ultimele modele.
  5. Accesorii. Este de dorit ca aspiratorul să includă cât mai multe accesorii.
  6. Funția de mop. Unele modele vin cu funcția de mop, astfel ca atunci cand aspirăm praful, putem în același timp să dăm și cu mopul.

  CEL MAI BUN MODEL PHILIPS

  Aspirator vertical 3-in-1 Philips XC8347 cu mop integrat, 21.9 kWh/an, seria 8000 Aqua + , Tehnologia PowerCyclone 10, cap de aspirare cu putere dubla, cap de aspirare cu LED, Baterie de 25.2V, până la 80 min de funcționare*, captează pana la 99% din praf

  VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

  Toate punctele importante dintr-o privire

  • Aspirator 3 în 1: aspirator de mână, mop şi aspirator portabil
  • Philips este unul dintre cei mai importanți producători de aspiratoare fără fir
  • Dispozitiv popular pe eMAG
  • Tehnologie PowerCyclone 10
  • 25,2 V, funcţionare până la 80 min.*
  • Colectează până la 99,7 %* din murdărie
  • Aspirator fără fir premium

  Este un produs nou, astfel că prețul este puțin cam mare, însă cu siguranță anul acesta il vom vedea sub prețul de 3000 lei. Philips ne spune mai multe detalii despre acest produs în acest link.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here