Marsupiul reprezintă un instrument folosit pentru deplasarea copilului sugar sau antepreșcolar, extrem de util pentru părinți și care promovează sănătatea armonioasă pentru cel mic. Folosit pentru purtarea la piept a bebelușului și pentru deplasarea acestuia, marsupiul îi permite părintelui să aibă mâinile libere, dar și să fie aproape de copil în mod permanent.

Recomandările noastre (calitate-preț)

Deși înlocuit adesea cu un cărucior, dispozitiv care oferă o mai mare simplitate în deplasare, marsupiul prezintă propriile sale avantaje, purtarea la piept fiind recomandată pentru dezvoltarea psihică și fizică a copilului. Ținând cont de importanța pe care marsupiul o poate avea în relația dintre copil și părinte, este firesc ca alegerea celui mai bun marsupiu să se facă în funcție de o serie de criterii stricte.

Pentru a vă ajuta să simplificați căutarea pentru cele mai bune marsupii, vă propunem un ghid de achiziție din care veți afla care sunt motivele pentru care anumite criterii, precum vârsta copilului, siguranța oferită sau tipul marsupiului, influențează în mod firesc alegerea. De asemenea, în finalul ghidului veți regăsi o serie de recomandări pentru cele mai bune marsupii, în opinia cumpărătorilor și a specialiștilor.

De ce să alegi cele mai bune marsupii?

Folosite acasă, în timpul activităților casnice, sau pentru plimbările în aer liber, marsupiile îi pot ajuta pe părinți să își continue viața, chiar și după venirea pe lume a unui copil. Totodată, aceste dispozitive contribuie la construirea unei relații armonioase între copil și părinte.

Marsupiul vă permite să aveți mâinile libere, pentru a realiza activitățile casnice, ce pot include, printre altele, îngrijirea copilului sau gătitul, dar și să realizați exerciții fizice de intensitate ușoară. Cele mai bune marsupii sunt confortabile și pot ajuta la calmarea bebelușului, fiind o excelentă alternativă la cărucior, deoarece necesită mai puțin spațiu pentru depozitare.

De foarte multe ori, părinții aleg să continue să poarte nou-născutul aproape de piept, chiar și după naștere, în primele luni sau chiar în primii ani de viață. Deoarece marsupiul poate deveni esențial pentru părinte, dar și fiindcă purtatul la piept poate influența sănătatea copilului, este important să se folosească cele mai bune marsupii.

Cum alegi cele mai bune marsupii?

Pentru alegerea unui marsupiu trebuie să țineți întotdeauna cont de stilul dvs. de viață, de bugetul de care dispuneți, dar și de sexul și greutatea copilului. Cele mai bune marsupii trebuie să se potrivească nevoilor pe care le aveți, să fie ușor de utilizat, să fie durabile și să poată fi folosite în diferite poziții.

Opiniile generale ale cumpărătorilor ar putea fi folosite pentru formarea unor idei cu privire la un anumit produs, însă alegerea nu trebuie să țină cont întotdeauna de acest aspect. În general, recenziile cumpărătorilor sunt unele subiective, care reflectă nemulțumirea individuală, pe care nu întotdeauna o împărtășesc doi sau mai mulți cumpărători.

Cele mai bune marsupii: Criterii de selecție

Dacă urmează să achiziționați un marsupiu, încercați să căutați produsul potrivit în funcție de caracteristicile cheie care pot căpăta un sens pentru nevoile pe care le aveți. Țineți întotdeauna cont de greutatea copilului și de vârsta sa, deoarece acestea sunt criterii esențiale de selecție.

Greutatea și vârsta bebelușului

Producătorii au obligația de a menționa întotdeauna greutatea maximă suportată de marsupiu, dar și vârsta la care este recomandată utilizarea marsupiului. În majoritatea cazurilor, marsupiile suportă între 10 și 20 de kilograme și sunt recomandate pentru sugarii cu vârsta de până la doi ani.

Când faceți cumpărături, aveți în vederea greutatea și vârsta copilului, deoarece, în caz contrar, există riscul să achiziționați un marsupiu nepotrivit vârstei sau insuficient de rezistent.

Bugetul disponibil

Țineți cont de suma de bani disponibilă pentru achiziția marsupiului, dar și de care sunt celelalte nevoi pe care le aveți, odată cu venirea pe lume a copilului. Nu neglijați căruciorul sau obiectele de curățenie, în momentul alegerii celui mai bun marsupiu.

Curățarea marsupiului

Deoarece în primele luni din viață bebelușii tind să fie foarte neîndemânatici, marsupiul se poate murdări cu ușurință. Ușurința de curățare a marsupiului este un criteriu esențial pentru majoritatea părinților, deoarece un marsupiu murdar nu poate fi folosit de părinte.

Este necesar să găsiți un marsupiu care să se poată spăla în mașina de spălat. Totodată, alternativ, este recomandat să achiziționați cel puțin o husă de protecție care, de asemenea, să poată fi curățată cu ușurință în mașina de spălat.

Poziția de transport preferată

Marsupiile sunt în general reglabile, permițând utilizatorului purtarea în diferite poziții, sau fixe, care permit o singură modalitate de amplasare și de transportare a bebelușului. Dacă vă doriți o mai mare adaptabilitate, cumpărați un marsupiu reglabil, care se poate purta în mai multe poziții.

Cele mai bune marsupii: RECOMANDĂRI

Am analizat opiniile experților și recenziile utilizatorilor pentru a vă oferi recomandările noastre pentru cele mai bune marsupii pe care le puteți cumpăra din magazinele online.

Marsupiu Manduca First Pure Cotton Night Black, pana la 20 kg, 3 pozitii, Negru

VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

Manduca First Pure Cotton Night Black
Manduca First Pure Cotton Night Black

Durabil și călduros pe timp de iarnă, conceput din bumbac, marsupiul Manduca First Pure este foarte confortabil pentru cel mic și ușor de utilizat de către părinte. Manduca First Pure oferă trei poziții de transport și se potrivește de la nou-născut până la copilul mic, greutatea maximă suportată fiind de 20 kg. Marsupiul este disponibil în cinci culori diferite, astfel că se potrivește indiferent de sexul copilului și poate fi folosit atât de mamă, cât și de tată. Conform indicațiilor producătorului, este recomandată folosirea marsupiului pentru purtarea bebelușilor cu vârsta de peste șase luni.

Avantaje:
– confort sporit;
– nivel de siguranță crescut.

Dezavantaje:
– preț crescut;
– necesită ajustări și accesorii pentru utilizarea de către nou-născuți.

Marsupiu Manduca XT Denim Black Toffee, pana la 20 kg, 3 pozitii, Denim

VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

Marsupiu Manduca XT Denim Black Toffee
Marsupiu Manduca XT Denim Black Toffee

Ușor de utilizat, conceput din materiale de calitate, marsupiul Manduca XT Denim Black Toffee poate fi folosit pentru purtarea bebelușilor cu o greutate maximă de până în 20 kilograme. Comparativ cu modelul anterior, Manduca XT nu necesită accesorii suplimentare pentru a fi utilizat la purtarea bebelușilor încă din primele zile de viață ale acestora. Marsupiul poate fi purtat în trei poziții diferite: în față, în spate sau pe șold. Manduca XT Denin Black Toffee este disponibil  în cinci culori.

Avantaje:
– confort sporit;
– nivel de siguranță crescut.

Dezavantaje:
– preț crescut.

Marsupiu Wunderkid 4 Seasons, gri

VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

Wunderkid 4 Seasons
Wunderkid 4 Seasons

Comod pentru copil și părinte, Wunderkid 4 Seasons este un marsupiu ideal pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 luni și 2 ani. Creat din bumbac, marsupiul poate fi folosit fără probleme în orice anotimp. Wunderkid 4 Seasons poate fi purtat în patru poziții diferite și suportă o greutate maximă de 20 kilograme. Ușor de reglat, permite prinderea bretelor la spate în paralel, greutatea fiind distribuită uniform pe umeri și talie. Marsupiul, disponibil într-o măsură unică, potrivită pentru toti parinții, dispune de buzunar pentru accesorii sau telefon și glugă detașabilă.

Avantaje:
– preț redus;
– catarame foarte rezistente;
– calitate superioară a materialelor.

Dezavantaje:
– material subțire;
– nu este ergonomic;
– disponibil într-o singură culoare.

Marsupiu Wunderkid Easy 2in1, Negru

VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

Wunderkid Easy 2in1
Wunderkid Easy 2in1

Marsupiul Wunderkid reprezintă o opțiune mai ieftină pentru părinți, dar care poate să susțină bebelușul cel puțin la fel de bine ca oricare alt portbebe. Dacă bugetul nu vă permite să investiți în unul dintre primele două marsupii, îndreptați-vă atenția asupra acestui model. Ușor de reglat și de utilizat, marsupiul poate fi folosit pentru purtarea bebelușului, încă din primele zile de la naștere. Wunderkid oferă două poziții de transport și un nivel optim de confort pentru copil, dar și pentru părinte.

Avantaje:
– sistem ergonomic;
– cusături și catarame rezistente;
– preț redus.

Dezavantaje:
– cantitate redusă de material;
– recomandat ca fiind inconfortabil de către anumiți utilizaatori.

Marsupiu anatomic BabyBjorn Mini, Bumbac, Albastru

VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

BabyBjorn Mini
BabyBjorn Mini

Potrivit pentru primele luni de viață ale copilului, marsupiul anatomic BabyBjorn Mini, creat de către specialiști din domeniul medical, este descris de producător ca fiind extrem de ușor de utilizat, ideal pentru plimbările liniștite. Marsupiul este creat din materiale 3D în trei straturi, ceea ce sporește durabilitatea și flexibilitatea, asigurând totodată fluxul de aer necesar aerisirii în anotimpul cald. Marsupiul a fost testat la copii cu vârsta cuprinsă între 0-2 ani și cu o greutate cuprinsă între 3.2 kg și maxim 11 kg. BabyBjorn Mini poate fi spălat în mașina de spălat, la o temperatură recomandată de 40 grade Celsius.

Avantaje:
– creat din material 3D;
– ușor adaptabil.

Dezavantaje:
– greutate maximă suportată redusă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here