TOP OFERTE DE BLACK FRIDAY

#1

LG 55UP75003LF

De ce ne place

 • Preț special de black friday
 • Gama 2021
 • Vine cu sistem de operare Tizen
 • HDR 10 si HDR 10+

Este un televizor ce face parte din gama 2021 ce vine cu sistemul de operare TIZEN. Display-ul are o calitate foarte buna a imaginii, o Rezolutie 4K ce vine cu cateva tehnologii pentru procesarea imaginii: UHD Dimming, PurColor, Mod Film, Mega Contrast, Mod Natural, Crystal Processor 4K. Este un televizor din gama medie care merita urmarit pe data de 12 noiembrie 2021

Destul de gros pentru un LED

Descriere produs

Specificatiile modelului Samsung 43AU7172 sunt de luat in calcul pentru o achzitie pe cat se poate de profitabila. eMAG a anuntat un pret special de doar 1299,99 lei, pret valabil doar pe data de 12 noiembrie in limita stocului disponibil.

Diagonala de 108 cm, sistemul de operare TIZEN care aduce aplicatii preum YouTube, Netflix, HBOGo si multe altele pe care le puteti descarca direct din aplicatia dedicata Samsung, impreuna cu pretul special, il fac sa fie unul din cele mai vandute televizoare in campania de Black Friday 2021.

TOP OFERTE DE BLACK FRIDAY

#2

Samsung 43AU7172

De ce ne place

 • Preț special de black friday
 • Gama 2021
 • Vine cu webOS
 • Diagonala mare – 139 cm

Este un televizor ce face parte din gama 2021 cu ultimele actualizari ale softului si cu o imagine perfecta. Marginile subtiri, diagonala mare, rezolutia 4K Ultra HD il face sa fie unul din cele mai dorite televizoare de Black Friday 2021

Nu vine in pachet cu telecomanda Magic

Descriere produs

Primele oferte din Black Friday 2021 au aparut deja si LG 55UP75003LF este primul model de televizor care vine la un pret special, doar 1699,99 lei. Nu stim exact cate modele sunt disponibile, insa daca ai de gand sa il achizitionezi, trebuie sa il adaugi la favorite cu cel putin o zi inainte de black friday.

LG 55UP75003LF este un televizor ce are o diagonala uriasa, discutam despre un display de 139 cm, un display care este suficient pentru o sufragerie de dimensiuni mari.

Nu este un OLED, sau un QLED, insa este un LED veritabil care vine cu o rezolutie 4K Ultra HD, cu HDR activ, un televizor optimizat chiar si pentru jocuri.

Nu il laudam prea mult, insa merita cu siguranta sa il adaugam in lista de favorite pentru a beneficia de cel mai mic pret de achzitie.

TOP OFERTE DE BLACK FRIDAY

#3

LG OLED55A13LA

LG OLED55A13LA

De ce ne place

 • Preț special de black friday
 • Tehnologia OLED – imagine impecabila
 • Google assistant built in
 • Vine cu Telecomanda Magic motion

Este un televizor care cred ca nu va sta mult in stoc, cel putin asta credem cand stim ca pretul o sa fie de doar 3499,99 lei, in conditiile in care este unul din cele mai cautate modele OLED din Romania. Eu banuiesc ca in maxim 3 minute stocul va fi epuizat, astfel ca cei care il doresc sa faca foarte repede comanda in dimineata de Black Friday.

Pret prea mare

Descriere produs

LG OLED55A13LA este televizorul perfect pentru orice sufragerie, un televizor cu un design special, foarte subtire, cu o imagine cum rar vezi, culori vii, rezolutie 4K, tehnolgie HDR si un procesor demn de o imagine perfecta

Diagonala de 139 cm este super suficienta pentru orice sufragerie, tehnologia OLED aduce cinema-ul la tine acasa

Televizorul cel vechi nu vă mai satisface necesitățile și simțiți că este timpul unei schimbări? Dacă doriți să cumpărați un nou televizor, parcurgeți ghidul actual de achiziție, din care veți afla care sunt caracteristicile televizorului de care trebuie să țineți cont, dar și cum influențează preferințele personale alegerea. În plus, în finalul ghidului veți primi o serie de recomandări pentru cele mai bune televizoare, în opinia cumpărătorilor și a specialiștilor.

Recomandările noastre (calitate-preț)

Progresul tehnologic a dus la ieftinirea constantă a televizoarelor, modelele smart fiind în prezent disponibile la prețuri de sub 1000 lei. Tocmai de aceea, momentul actual este, cel mai probabil, cel mai potrivit pentru achiziția unui televizor. Pentru ca investiția să fie una de durată, este indicat să alegeți informat!

De ce să alegi cel mai bun televizor?

Cercetările arată că o bună parte din timp îl petrecem în fața televizorului. Statistic, o persoană urmărește televizorul minimum trei ore pe zi. Pentru ca orele petrecute în fața televizorului să nu producă disconfort sau să fie însoțite de probleme de vedere, este important să dispuneți de cel mai bun televizor, care să vă satisfacă nevoile.

Deși studiile nu confirmă o eventuală asociere între afecțiunile oculare și orele petrecute în fața televizorului, există suficiente dovezi care arată că dimensiunile televizorului sau calitatea imaginii pot influența sănătatea oculară.

În cazul în care optați pentru un TV cu un ecran de dimensiuni mici dau medii, este esențial ca și dimensiunile camerei în care acesta urmează să fie amplasat să nu fie unele foarte mari. În caz contrar, ar putea fi necesar să vă concentrați privirea pe un punct fix sau să fiți nevoit să modificați structura camerei, ceea ce ar duce fie la deteriorarea vederii, fie ar crea o stare de nemulțumire cu privire la achiziție.

Cum alegi cel mai bun televizor?

Există multiple aspecte de care trebuie să țineți cont, înainte de achiziția unui nou televizor, astfel încât să alegeți cel mai bun televizor pentru propriile nevoi.

Prețul

Bugetul personal influențează alegerea, deoarece în funcție de acesta puteți stabili ce televizor vă permiteți. Dacă nu dispuneți de un buget tocmai mare, nu trebuie să vă îngrijorați: un televizor ieftin nu este întotdeauna mult mai slab calitativ decât unul scump. În plus, dacă alegeți corect, un televizor ieftin vă poate satisface pe deplin necesitățile.

Brandul

De foarte multe ori, televizoare cu caracteristici similare sunt disponibile la prețuri ce variază într-un interval de preț relativ mare. Principala cauză o reprezintă apartenența la un anumit brand. Branduri de renume, precum LG, Samsung sau Sony, vor avea întotdeauna prețuri mai mari decât competitorii mici de pe piață, deși nu întotdeauna vom remarca mari diferențe în privința caracteristicilor.

Claritatea imaginii

Progresul tehnologic a facilitat apariția unui număr tot mai mare de televizoare de o calitate superioară. În prezent, majoritatea televizoarelor oferă o rezoluție 4K a imaginilor, tot mai puține fiind modelele cu ecrane HD sau Full HD.

Televizoarele cu ecran 4K sau 8K sunt disponibile la prețuri mai mari, însă claritatea imaginii este semnificativ mai bună. Cele mai bune televizoare rulează la rezoluții de minimum 1920 x 1080 pixeli.

Diagonala ecranului

În ultimii ani, pe fondul unei dorințe tot mai accentuate a utilizatorilor de a deține un televizor cu ecran de dimensiuni mari, au scăzut considerabil prețurile pentru unele televizoare cu ecran de peste 100 cm. În plus, au apărut modele cu diagonale ale ecranului ce depășesc chiar și 160 de centimetri, dar al căror preț nu este tocmai foarte crescut.

Este indicat ca, înainte de achiziția unui televizor, să țineți cont de diagonala ecranului și să vă raportați la dimensiunile camerei în care acesta urmează să fie amplasat. Pentru a nu avea probleme cu amplasarea televizorului, asigurați-vă de faptul că dispuneți de suficient spațiu.

Tehnologie display

Televizoarele se clasifică în funcție de tehnologia display-ului în televizoare LED, OLED și QLED.

Televizoare LED

Televizoarele cu afișaj LED sunt cele mai populare de pe piață, în special datorită prețului mai mic. Nivelul de eficiență energetică pentru un televizor cu display LED este foarte mare, deoarece LED-urile produc lumină fără a avea nevoie de multă putere. La fel ca în cazul multor televizoare cu ecran plat, difuzoarele existente pe un televizor cu afișaj LED nu sunt foarte puternice, astfel că, în unele cazuri, poate fi indicată achiziționarea separată a unui sistem de redare audio.

Televizoare OLED

Televizoarele cu ecran OLED sunt mai scumpe decât cele cu display LED, însă există suficiente avantaje care pot justifica diferența de preț. OLED folosește pixeli inteligenți care își creează singuri lumina, astfel că lumina se răspândește doar în zonele dorite de pe ecran, oferind culori mai naturale și o mai bună claritate a imaginilor. De regulă, televizoarele cu afișaj OLED au un ecran curbat și dimensiuni de peste 100 cm, experiențele de vizualizare fiind unele excelente.

Televizoare QLED

Promovată de către Samsung, QLED este o tehnologie de iluminare care rivalizează cu OLED, nivelurile de luminozitate și gama de culori oferite fiind cel puțin la fel de mari. Pixelii  ecranelor cu tehnologie QLED nu sunt luminați individual, însă acest lucru nu are ca rezultat o diminuare a calității imaginilor.

Smart sau non-smart?

Televizoarele inteligente sunt prevăzute cu sistem de operare și funcționează similar cu un smartphone, oferind utilizatorului posibilitatea de a se conecta la internet, de a descărca și instala aplicații sau chiar de a descărca și rula anumite jocuri. Comparativ cu un televizor tradițional, un model smart oferă o experiență mult mai bună utilizatorului.

Conexiuni și porturi

Majoritatea dispozitivelor inteligente folosesc un port HDMI pentru conectarea la un televizor, pentru o redare a conținutului video la o calitate mai bună. Dacă vă doriți să folosiți televizorul pe post de suport pentru a reda conținutul de pe alte dispozitive cu dimensiuni mai mici, precum telefonul, tableta sau laptopul, asigurați-vă că achiziționați un model cu port HDMI.

Sistemul de operare

Dacă optați pentru un televizor inteligent, este posibil să aveți preferințe inclusiv în ceea ce privește sistemul de operare. În cazul în care sunteți deja obișnuiți cu un anumit sistem de operare, precum Android, vă recomandăm să optați pentru achiziția unui TV cu acel sistem de operare. Printre cele mai cunoscute sisteme de operare pe SMART TV sunt:

 • WEB OS
 • Android
 • Tizen
 • Roku TV

Cel mai bun televizor: RECOMANDĂRI

Am analizat opiniile experților și recenziile utilizatorilor pentru a vă oferi recomandările noastre pentru cel mai bun televizor pe care îl puteți cumpăra din magazinele online. Nu avem o singură recomandare, ci vă oferim cinci variante pentru o achiziție reuşită.

Televizor LG 65SM8050, 165 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED

VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

LG 65SM8050
LG 65SM8050

Rezoluție 4K, recunoaștere vocală și un unghi larg de vizualizate a imaginilor! Sunt doar câteva dintre avantajele oferite de televizorul Smart LG 65SM8050. Prevăzut cu sistem de operare webOS, televizorul se poate conecta la internet, poate rula YouTube, Netflix sau HBOGo și poate fi controlat vocal, prin intermediul aplicațiilor Google Assistant sau Alexa. Televizorul beneficiază de interfață HDMI, conectarea la laptopul sau calculatorul  personal realizându-se extrem de rapid. În afara celor trei porturi HDMI, regăsim și un port RJ-45, două porturi USB, două porturi RF, 4 x HDMI, dar și slot CI+. Televizorul face parte din gama lansata în 2020 și îl face să fie unul din cele mai apreciate modele privind raportul calitate-preț.

Avantaje:
– interfață intuitivă;
– rezoluție 4K;
– diagonală mare a ecranului;
– asistență vocală prin Alexa sau Google Assistant;
– bluetooth și Wi-Fi;
– număr crescut de aplicații compatibile.

Dezavantaje:
– schimbarea posturilor mai greoaie

Televizor LED curbat Smart Samsung, 123 cm, 49RU7302, 4K Ultra HD

VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

Samsung 49RU7302
Samsung 49RU7302

Vă doriți să schimbați televizorul actual cu unul smart, cu ecran curbat? Aveți la dispoziție o gamă largă de produse din care puteți alege, însă recomandarea noastră este televizorul cu tehnologie LED al celor de la Samsung. Disponibil la un preț mai mult decât convenabil, televizorul rulează aplicații de streaming video sau canalele din grila TV la rezoluții de 3840 x 2160 pixeli. Televizorul are un consum impresionabil de mic de energie electrică (126 kWh/an) și cântărește doar 13.7 kilograme. În funcție de preferințe, puteți opta fie pentru modelul actual, cu o diagonală de 123 cm, fie pentru un model identic, însă cu diagonale de 138 cm sau 163 cm.

Avantaje:
– consum redus de energie și un preț convenabil;
– greutate mică;
– ecran curbat;
– rezoluție 4K.

Dezavantaje:
– sistemul de operare.

Televizor LED Smart LG, 177 cm, 70UM7100PLA, 4K Ultra HD

VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

LG 70UM7100PLA
LG 70UM7100PLA

Aveți nevoie de un televizor cu dimensiuni ale ecranului impresionant de mari? LG vă propune televizorul smart cu diagonale de 177 cm. Considerat unul dintre cele mai bune televizoare sub 3500 lei, modelul prezentat rulează fără probleme aplicații ce necesită acces la internet, oferind experiențe de utilizare remarcabile. Televizorul folosește inteligența artificială pentru a oferi asistență vocală și rulează pe sistemul de operare webOS. Datorită dimensiunilor mari ale ecranului, consumul anual de energie este aproape dublu, comparativ cu un model cu ecran de 108 cm.

Avantaje:
– diagonală a ecranului de 177 cm;
– asistență vocală prin Alexa sau Google Assistant.

Dezavantaje:
– consum anual mare de energie (245 kWh)

Televizor Samsung 43Q60TA, 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, QLED

VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

Samsung 43Q60TA
Samsung 43Q60TA

Culori vibrante, imagini realiste și o calitate superioară a afișajului, oferite de televizorul QLED Smart Samsung. Bucurați-vă de imagini 4K la rezoluții de 3840 x 2160 pixeli, de patru ori mai mari decât cele oferite de un televizor Full HD. Televizorul este prevăzut cu sistem de operare Tizen și poate rula majoritatea aplicațiilor care oferă conținut multimedia. La capitolul conectivitate, este de menționat prezența a trei porturi HDMI, două porturi USB, un port AV, RF și RJ-45 și a unui slot CI+. În plus, televizorul poate să se conecteze cu alte dispozitive inteligente prin Wi-Fi sau Bluetooth. Televizorul este prevăzut cu două difuzoare integrate de 20W.

Avantaje:
– rezoluție 4K;
– diagonală mare a ecranului;
– bluetooth și Wi-Fi.

Dezavantaje:
– fără formatul DTS

Televizor LED Diamant, 80 cm, 32HL4300H/A, HD (powered by Horizon)

VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

Televizor LED Diamant, 80 cm, 32HL4300H A, HD
Televizor LED Diamant, 80 cm, 32HL4300H A, HD

Bugetul nu vă permite să investiți mai mult de 1000 lei în achiziția unui nou televizor? Puteți opta pentru televizorul Televizor LED Diamant, 80 cm, 32HL4300H/A, HD și vă veți bucura de imagini de o calitate superioară, la rezoluție HD, cu o investiție minimă.

Nu este un televizor performant, însă prețul este unul foarte bun și de obicei nu depășește suma de 500 lei, acesta vine cu tehnologii precum CLEAR MOTION ENGINE (CME), slot CI+ și face parte din gama televizoarelor lansate în 2019.

Avantaje:
– prețul redus;
– consum redus de energie;
– diagonala 80 cm;

Dezavantaje:
– putere mai mică a difuzoarelor;
– nu este SMART TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here